Vraňanský zavařený květák

Kód: 6922
99 Kč / ks
Skladem

Zavařený vraňanský květák – česká specialita po celý rok

Dopřejte si kvalitní Vraňanský květák, zpracovaný hned po sklizni a zavařený tak, aby si zachoval svou svěží chuť a vysokou kvalitu. Díky šetrnému zavaření máte po ruce výbornou přílohu či surovinu do studené i teplé kuchyně kdykoli během roku.

Proč zavařený Vraňanský květák?

  • Český produkt z regionu s dlouhou pěstitelskou tradicí

  • Zavařeno ihned po sklizni – maximální čerstvost a chuť

  • Vhodný do salátů, nakládaných mís, pomazánek i jako rychlá příloha

Chuť a použití

Zavařený květák má jemně nakyslou, lehce kořeněnou chuť, která skvěle doplní:

  • bramborový či těstovinový salát

  • studené mísy a obložené talíře

  • sendviče, wrapy a rychlá občerstvení

  • pokrmy jako řízky či pečená masa

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zavařený vraňanský květák – česká specialita po celý rok

Dopřejte si kvalitní Vraňanský květák, zpracovaný hned po sklizni a zavařený tak, aby si zachoval svou svěží chuť a vysokou kvalitu. Díky šetrnému zavaření máte po ruce výbornou přílohu či surovinu do studené i teplé kuchyně kdykoli během roku.

Proč zavařený Vraňanský květák?

  • Český produkt z regionu s dlouhou pěstitelskou tradicí

  • Zavařeno ihned po sklizni – maximální čerstvost a chuť

  • Vhodný do salátů, nakládaných mís, pomazánek i jako rychlá příloha

Složení: květák, voda, ocet, cibule, cukr, sůl, HOŘČICE, směs koření, kyselina benzoová

Skladování: skladujte v temnu do 20°C, chraňte před přímým slunečním svitem. Po otevření skladujte při teplotě do +4°C a spotřebujte do 7 dnů od otevření

Balení: 660 g, hodnota pevného podílu 350 g

Výživové hodnoty na 100 g: 109 kJ/26 kcal, tuk 0,2 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g, sacharidy 5,0 g, z toho cukry 4,0 g, bílkoviny 0,6 g, sůl 1,3 g

Výrobce: Bc. Milan Hanč, Vraňany 27

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola